Galatasaray şampiyonluk kupasını kaldırdı

Galatasaray şampiyonluk kupasını kaldırdı
2014-15 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Türk Telekom Arena'da şampiyonluğunu kutladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonu şampiyonluğunu kutluyor. Törende önce DJ Suat Ateşdağlı, Altan, Gökhan Keser, İrem Derici taraftarları coşturdu. Galatasaray'ın geçmişte yaşadığı şampiyonlukların hikayesi anlatıldı. Yaşayan efsane Turgay Şeren taraftarı selamladı.  Şeren, yaptığı duygusal konuşmada, "Galatasaray taraftarının karşısına böyle tekerlekli sandalye ile değil futbolculuk günlerimdeki gibi çıkmak isterdim. En büyük Galatasaray. Beni yeniden hayata bağladınız. Yakın zamanda daha iyi olup. Galatasaray'ı ve Muslera'yı yakından alkışlayacağım" dedi.

Galatasaray emekçilerinin isimleri anons edildi. Daha sonra Galatasaraylı futbolcular tek tek anons edilerek podyuma çağırıldı. Sneijder mikrofonu eline alarak taraftarlara 'Fener ağlama' tezahüratı yaptırdı.

Son olarak Kaptan Selçuk İnan'ın da podyuma gelmesinin ardından sarı-kırmızılılar şampiyonluk kupasını kaldırdı.

 

YÖNETİM SEREMONİYE ÇIKMAYACAK!
Galatasaraylı futbolcular coşku ile stada girerken yönetimin şampiyonluk kutlamasında seremoniye katılmayacağı açıklandı. Başkan Dursun Özbek'in kararı ile yönetim kutlamada sahneye çıkmaz iken, bu kararı alan Dursun Özbek, "Şampiyonlukta en büyük emek ve pay futbolcular ile teknik heyetin. Biz yöneticiler olarak rol çalmayacağız ve onların coşkusunu izleyeceğiz" açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.