Galatasaray'da Hamzaoğlu Dönemi

Galatasaray'da Hamzaoğlu Dönemi
Hamza Hamzaoğlu’nun Galatasaray teknik direktörlüğüne getirilmesi, Hollanda medyasında geniş yer buldu

 Galatasaray’da sözleşmesi feshedilen İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli’nin yerine Hamza Hamzaoğlu’nun göreve başlaması, Hollanda medyasında geniş yer buldu.

“Hamzaoğlu Sneijder’in yeni teknik direktörü” başlığını kullanan NOS televizyonu, Prandelli’nin yerine Galatasaray’da işbaşı yapan 44 yaşındaki Hamzaoğlu’nun, A Milli Futbol Takımı’nda Fatih Terim’in yardımcılığını üstlendiğine dikkati çekti.

Dünya Kupası döneminde televizyonda futbol yorumculuğu yapan Hamzaoğlu’nun, Sneijder hakkındaki eleştirilerini hatırlatan NOS, genç teknik direktörün imza törenindeki, “Sneijder benim en değerli oyuncularımın başında geliyor. Bundan sonra birlikte Galatasaray’ın başarısı için çok iyi işler yapacağız” ifadelerini aktardı.

Yüksek tirajlı gazetelerden De Telegraaf da “Sneijder ile bir problemim yok” başlığını tercih ettiği haberinde, Hamzaoğlu’nun Sneijder hakkındaki görüşlerini ön plana çıkardı.

Haberde, Hamzaoğlu'nun “Sneijder en değerli oyuncularımın başında geliyor. Onunla bir sorunum yok. Benim söylediklerim Sneijder ile alakalı değildi. Kendisiyle özel konuşacağım” ifadelerine de yer verildi.

AD gazetesinin “Yeni teknik direktör Hamzaoğlu Sneijder’a iyi bakıyor” başlıklı haberinde ise sözleşmesi feshedilen Prandelli’nin yerine, Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu’nun göreve başladığı duyurdu. Haberde, Hamzaoğlu’nun geçmişte Sneijder’e yönelik eleştirilerine de dikkat çekildi. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.