Galatasaray'da Muslera krizi patlak verdi

Galatasaray'da Muslera krizi patlak verdi
Galatasaray'ın, Süper Lig'in 11. haftasında oynadığı Kasımpaşa maçında aldığı darbeyle dirseğinden sakatlanan Muslera’yla ilgili kulüpten gelen açıklama taraftarın moralini bozacak.

Sarı-Kırmızılı ekibin, en önemli futbolcularından olan Fernando Muslera, Süper Lig'de oynadıkları Kasımpaşa mücadelesinde sakatlık geçirerek oyundan çıkmak zorunda kaldı. Kulüpten yapılan açıklamada, Muslera'nın sakatlık durumuyla ilgili bilgi verildi. Galatasaray'ın file bekçisinin kaçıracağı maçlara göz atalım...

Muslera’nın yokluğunda eldivenleri devralan Günay Güvenç, Bayern Münih deplasmanında da kaleyi koruyan isim olacak.

Sezon başında Gaziantep’ten transfer edilen 32 yaşındaki file bekçisi, daha önce Göztepe, Mersin İdmanyurdu, Adanaspor ve Beşiktaş’ta forma giymiş, futbol altyapısını ise Almanya’da almıştı.

Oyundan çıkarken öptüğü Muslera’ya “Geçmiş olsun” mesajını da gönderen Günay, şunları kaydetti: “Allah şifalar versin. Benim de görevim hazır olmak. Takıma katkı sağlamak istiyorum. Bunu geçmişte gösterdim. Burada ve bu seviyelerde de göstermek istiyorum. Kasımpaşa maçında kazanmak önemliydi. Şimdi Bayern Münih maçına hazırlanıyorum. Muslera’nın durumuna bakacağız ama kim oynarsa oynasın, önemli olan kazanmak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.