Galatasaray'ın en hırçını Selçuk İnan

Galatasaray'ın en hırçını Selçuk İnan
Galatasaray'ın bu sezon ligde en hırçın oyuncusu kaptan Selçuk İnan oldu

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonu geride kaldı. Sezona büyük umutlarla başlayan ancak beklenen performansı sergileyemeyen Galatasaray'da 27 farklı futbolcu süre aldı. Bu oyuncuların toplamda 5 kırmızı, 87 sarı kartla ligi tamamladı.

Sezon içinde ligde gördüğü kartlara bakıldığında sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan, gördüğü 1 kırmızı ve 7 sarı kartla en hırçın oyuncu olarak ön plana çıkıyor. Selçuk'u 1 kırmızı, 6 sarı kartla Semih Kaya izlerken, 1 kırmızı, 4 sarı kart gören Lionel Carole, bu oyuncuların arkasından geldi.

Sarı-kırmızılı takımın deneyimli futbolcusu Umut Bulut, 1 kırmızı, 2 sarı kartla oynarken, devre arasında Kasımpaşa'dan transfer edilen Ryan Donk da Umut gibi 1 kırmızı, 2 sarı kart gördü.

12 farklı oyuncu 20 maç ceza
Sarı-kırmızılı ekipte 12 farklı futbolcu toplamda 20 maç ceza aldı.

Galatasaray'da bu sezon kart gören oyunculardan Selçuk İnan (3), Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Yasin Öztekin, Lionel Carole, Ryan Donk ve Semih Kaya ikişer, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Hakan Kadir Balta, Sabri Sarıoğlu ve Olcan Adın birer kez kart cezalısı duruma düştü.

En fazla sarı kart Sneijder'e
Galatasaray'da en çok sarı kart gören futbolcu Hollandalı yıldız Wesley Sneijder oldu.

Sneijder, ligde 11 kez sarı kart görürken, 2 defa cezalı duruma düştü. Hollandalı oyuncuyu 9 sarı kartla Yasin Öztekin, 8 sarı kartla Lukas Podolski takip etti. Bu oyuncular da sarı kartlar nedeniyle ikişer maçı cezalı geçirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.