Galatasaray'ın İsviçre kampı başladı

Galatasaray'ın İsviçre kampı başladı
Galatasaray Futbol Takımı yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de başladığı kampın ilk gününde çift antrenman yaptı

Galatasaray Futbol Takımı yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de başladığı kampın ilk gününde çift antrenman yaptı.

Alp Dağları'nın eteklerinde bulunan, doğal güzellikleri ve hava koşulları dolayısıyla tercih edilen Gwatt bölgesinde kampa giren sarı-kırmızılılar, sabah erken saatlerde yapılan koşunun ardından günün ilk çalışmasını basına kapalı gerçekleştirdi.

Galatasaray'ın akşam saatlerinde İsviçre Süper Lig ekiplerinden Thun'un maçlarını oynadığı Lachen Stadı'nda teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde yaptığı antrenman ise basına açık tutuldu.

Antrenmana orta alanda yapılan eğlenceli bir oyunla başlayan futbolcular daha sonra orta ve şut çalışması gerçekleştirdi. İdman dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Çalışmada futbolcuların keyifli oldukları gözlenirken, yönetim ile sorun yaşayan ve para cezasına çarptırılan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in hırslı performansı dikkati çekti.

Antrenman sırasında teknik direktör Riekerink'in Sinan Gümüş ve Armindo Brunda ile yakından ilgilendiği gözlendi.

İlk hazırlık maçını Thun ile yapacak

Galatasaray, İsviçre kampında ilk hazırlık maçını yarın bu ülkenin Süper Lig ekiplerinden Thun ile yapacak.

Sarı-kırmızılı takımın, İsveç Süper Ligi'ni geçen sezon 6. sırada tamamlayan Thun ile Lachen Stadı'nda oynayacağı karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.