Galatasaray'ın rakibi Lazio, yarın İstanbul'a gelecek

Galatasaray'ın rakibi Lazio, yarın İstanbul'a gelecek
İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında 18 Şubat Perşembe günü Galatasaray'a konuk olacak İtalyan ekibi Lazio, yarın akşam saatlerinde...


İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında 18 Şubat Perşembe günü Galatasaray'a konuk olacak İtalyan ekibi Lazio, yarın akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek.

Atatürk Havalimanı'ndan konaklayacağı otele geçecek Lazio kafilesi, daha sonra müsabakanın oynanacağı Türk Telekom Arena'ya gidecek.

Teknik direktör Stefano Pioli ve bir oyuncunun katılımıyla saat 18.30 gerçekleştirilecek basın toplantısının ardından, saat 19.00'da Lazio takımı müsabaka öncesi son antrenmanına çıkacak.

Öte yandan, Galatasaray'da maç öncesi basın toplantısı ve son antrenman, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılacak. Teknik direktör Mustafa Denizli ve bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı saat 16.30'da, antrenman ise 17.00'de başlayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.