Galatasaraylı Futbolcu Sneijder:

Galatasaraylı Futbolcu Sneijder:
"4-0 yenilmek üzücü. Bundan rakibin bizden iyi olduğu sonucu çıkar"

LAHEY (AA) - Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında Almanya'nın Borussia Dortmund'a mağlup olmasıyla ilgili, "4-0 yenilmek üzücü. Bundan, rakibin bizden iyi olduğu sonucu çıkar. Bu takım bize bir beden büyüktü" dedi.

Hollanda’nın NOS televizyonuna maçı değerlendiren Sneijder, Alman ekibi karşısında yedikleri erken golden sonra güvenlerinin kaybolduğunu savundu. 

Rakibe, maç boyunca çok fazla alan bıraktıklarını belirten Sneijder, "Kendimize güvenerek maça başladık. Beş dakika içinde 1-0 yenik duruma düşünce güveniniz hızla kayboluyor, bu durumda tahribatı sınırlı tutmak zorundasınız. Bunu da yapamadık. 4-0 yenilmek üzücü. Bundan rakibin bizden iyi olduğu sonucu çıkar. Bu takım bize bir beden büyüktü" değerlendirmesini yaptı.

Şampiyonlar Ligi’ndeki bu sonuçlardan sonra UEFA Avrupa Ligi’ne odaklanmaları gerektiğini ifade eden sarı-kırmızılı futbolcu, “Takım olarak elde edebileceğiniz en iyi sonucun, Avrupa Ligi olduğunu görüyorsanız, gerçekçi olmanız lazım. Ben de öyleyim. Tabii ki daha iyi podyumlarda mücadele etmek istiyorsunuz ama bana göre Avrupa Ligi’ne odaklanmamız gerek. Onun için de buna konsantre olmalıyız. Belki grupta 3. olur ve Avrupa Ligi’ne katılırız” diye konuştu. 

Sneijder, Fenerbahçe maçında attığı gollerle ilgili de Şampiyonlar Ligi ile Spor Toto Süper Ligi’n farklı olduğuna dikkati çekti. Sahalarında 4-0 yenilmenin kötü bir şey olduğuna vurgu yapan Sneijder, Fenerbahçe maçı gibi bu maçın da geride kaldığını, bu yüzden pazar günkü maça hazırlanmaları gerektiğini ifade etti. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.