Galaxy Note 4 ün Satışları Note 3 ten Daha İyi

Galaxy Note 4 ün Satışları Note 3 ten Daha İyi
Note serisinin yeni amiral gemisi satışlarda başarılı gözüküyor.

Koreli şirketin şu anda mobil sahada en güçlü oyuncusu Galaxy Note 4. Phablet cihaz çıkmadan önce Samsung'un değiştirdiği tasarım politikasının satışlara pozitif etki edeceği raporlanmıştı. Metal çerçevenin satışlara yansıması olmuştur, ancak ne kadar oranda bunu bilmek zor. Diğer yandan Note 4 ilk bir ayında güzel bir satış rakamına ulaştı.

Samsung'un Kıdamli Başkan Yardımcısı Kim Hyun-joon, son zamanlarda belirli bölgelerde Samssung Galaxy Note 4'ün evvelki modele göre daha çok fazla sattığını ortaya koydu.

Amerika ve Avrupa'daki durum

Güney Kore'de yapılan toplantıda Kim Hyun-joon, Galaxy Note 4'ün Kuzey Amerika ve Batı Avrupa'daki durumunu masaya yatırdı. Kim Hyun, Note 4'ün Note 3'e göre daha çok fazla sattığını ifade etti . Önceki hafta su yüzüne raporda Çin ve Güney Kore pazarında satışa sunulan Note 4'ün ilk ayında 4. beş milyon ünite sattığı belirgin olmuştu. Önceki yıl ilk ayda beş milyon satan Note 3'ten 500 bin daha az.

Metal çerçeveli Galaxy Alpha ve Galaxy Note 4, satışlara torpil etkisi yaptı. Ama her iki telefonun beklentinin altında çıkan kârı toparlaması yetersiz gözüküyor. Koreli şirket şu anda doğru bir stratejiyi takip ediyor, eğer Samsung pozitif gidişine devam ederse 2015'te çıkaracağı modellerle sağlam bir gelir elde edebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.