Galibiyet aşkına

Galibiyet aşkına
Yeşil-beyazlılar bugün deplasmanda Nazilli Belediyespor sınavına çıkıyor. Ege temsilcisi karşısında mutlak galibiyet hedefleyen temsilcimizin maçı saat 15.30’da başlayacak

Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, 5. hafta karşılaşmasında bugün deplasmanda Nazilli Belediyespor’a konuk oluyor. Geride kalan dört haftada istediği oyunu sahaya yansıtan fakat sonuca yönelik bir skor alamayan yeşil-beyazlılar, bu şanssızlığını geçtiğimiz hafta kırmıştı. Kendi evinde ilk galibiyetini rahat bir şekilde alan temsilcimiz, bu galibiyet ile büyük bir moral toplamıştı. Hafta başından bu yana moralli bir şekilde Nazilli maçına hazırlanan Yavru Kartallar, bugün deplasmanda ilk galibiyetini kovalamaya çalışacak. Geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapatan Ege temsilcisine, bir mağlubiyette yeşil-beyazlılar yaşatmak hedefinde. Temsilcimiz, teknik direktör Abdurrahman Baysangur yönetiminde bu maçın teknik ve taktik çalışmalarını dün tamamladı.

İLK PEŞİNDELER

Yeşil-beyazlılar, bugün karşılaşacağı rakibi Nazilli Belediyespor’a karşı galibiyeti bulunmuyor. Bu zamana kadar iki kez karşı karşıya gelen iki ekip arasında Ege temsilcisi üstün. Temsilcimiz bu iki maçtan birinde berabere kalırken diğerinden mağlubiyetle ayrıldı. İki ekip uzun bir süredir karşı karşıya gelmezken en son 2007-2008 sezonunda rakip oldular. Öte yandan yeşil-beyazlılar bugünkü karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Geçtiğimiz haftanın maçını unuttuklarını ve Nazilli Belediyespor maçına tamamen odaklandıklarını ifade eden teknik patron Abdurrahman Baysangur, hedeflerinin deplasmandan iyi bir sonuçla ayrılmak olduğunu söyledi. Genç takımına sonuna kadar güvendiğini belirten Baysangur, “Tabiki galibiyet ile morallerimiz yerine geldi. Bu galibiyetin morali ile hafta boyunca çalıştık. Fakat Nazilli Belediyespor karşılaşmasına tamamen odaklandık. Önümüzde kazanmamız gereken bir maç var. Deplasmanda iyi bir oyun ile bugün kazanmak istiyoruz. Çok çalıştık ve karşılığını alacağımıza gönülden inanıyorum. Takımımız elinden gelenin en iyisini yapacaktır” diye konuştu. Diğer yandan Nazilli ilçe stadyumunda oynanacak olan mücadele saat 15.30’da başlayacak ve karşılaşmayı Murat Erdoğan, Deybet Gök ve Serdar Soydan hakem üçlüsü yönetecek. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.