GALİBİYET HESAPLARI

GALİBİYET HESAPLARI
Yarın sahasında ligin güçlü ekiplerinden Başakşehir ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, aynı oyun sistemiyle rakibini mağlup etmeyi hedefliyor. İki sistem takımının karşı karşıya geleceği maçın şifresi gol olarak gözüküyor

Spor Toto Süper Lig’de yarın Başakşehir’i konuk edecek Atiker Konyaspor’da geri sayım başladı. Ligin 23. haftasında karşı karşıya gelecek iki ekibin zorlu mücadelesi adeta taktik savaşına sahne olması bekleniyor. Rakip Başakşehir karşısında iyi bir oyun ortaya koymak isteyen ve sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefleyen yeşil-beyazlılarda son taktikler yapılıyor. Geçtiğimi haftayı Adanaspor galibiyetiyle kapatan ve büyük moral bulan Atiker Konyaspor, yarınki maçta da aynı başarıyı sahaya yansıtmak istiyor.

SİSTEMLER AYNI

Süper Lig’de karşılaşacağı Başakşehir ile hemen hemen benzer oyun sistemine sahip olan Konyaspor, yarınki maçta sistemin dışına çıkmayarak rakibini kontrol etmeye çalışacak. Adanaspor maçı sonrası maçın hazırlıklarına başlayan Atiker Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman, rakibin iyi analiz etti. Zorlu maçta bireysel çabalarla değil, takım oyunuyla rakibini geçmeyi hedefleyen yeşil-beyazlılar, 3 puanı alan taraf olmayı istiyor.

ŞİFRE: GOL

Yeşil-beyazlı ekip, evinde oynadığı maçlarda gol yollarında etkili oluyor. Şuana kadar evinde oynadığı son 34 lig maçının 31’inde gol atan Atiker Konyaspor, bu alanda başarılı bir grafik sergiliyor. Rakip Başakşehir ise ligde deplasmanda oynadığı son altı maçın üçünde üç gol atabildi ve bu maçların hiçbirinde birden fazla gol atamadı. Temsilcimiz adına yarınki mücadelede hedef il golü atıp bu başarısını sürdürmek. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.