GALLER-TÜRKİYE maçı kadrosu! Milli Takımın Galler maçı hangi kanalda? Milli Takımın Galler 11'i

GALLER-TÜRKİYE maçı kadrosu! Milli Takımın Galler maçı hangi kanalda? Milli Takımın Galler 11'i
Milli Takım Galler ile formalite maçına çıkacak. İşte Milli Takımın 11'i

Uzun yıllar sonra ilk defa rahat bir maç Milli Takımı turnuvaya uğurlayacağız.

Galler-Türkiye maçı için geri sayım.

EURO 2024 elemeleri D grubu son maçında Galler deplasmanında sahaya çıkacak olan A Milli Takım Galler karşısında kazanıp grup lideri olarak turnuvada yoluna devam etmek istiyor. Peki Galler-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Milli maç ne zaman, saat kaçta hangi kanalda A Milli takım liderlik için sahaya çıkacak?

EURO 2024 elemeleri D grubu'nda mücadele eden A Milli Takım grubun son maçında Galler deplasmanında sahaya çıkacak. İlk maçta rakibini 2-0'lık skorla mağlup eden Milli takım kazanıp lider olarak gruptan çıkmayı hedefliyor. Grupta 7. maçlar sonunda 16 puanla zirvede yer alan Türkiye, gruptan çıkmayı garantiledi. Peki Galler-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

GALLER-TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA? GALLER-TÜRKİYE MAÇI HANGİ SAATTE? GALLER-TÜRKİYE MAÇI HANİ STADTA?

Galler-Türkiye maçı 21 Kasım Salı saat 22:45'te oynanacak. Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

MİLLİ TAKIM D GRUBUNDA KAÇ PUANDA?

A Milli Takım Galler karşısında gruptan lider olarak çıkmak için mücadele edecek. Grupta 7 maç sonunda 16 puan toplayan Türkiye lider durumda bulunuyor. Grupta 6 maç oynayan Galler, 18 Kasım tarihinde Ermenistan deplasmanında sahaya çıkacak. Hırvatistan ise Letonya deplasmanında olacak. Grubun son maçları Hırvatistan-Ermenistan, Galler-Türkiye arasında oynanacak.

EURO 2024 D GRUBU PUAN DURUMU

1- Türkiye 16

2- Galler 10

3- Hırvatistan 10

4- Ermenistan 7

5- Letonya 3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.