"Garantili İşler" Web Platformu Hizmete Girdi

"Garantili İşler" Web Platformu Hizmete Girdi
Garanti Bankası KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Onaran:- "Bu kapsamda geliştirdiğimiz Garantili İşler web platformumuz ile kendi finansal akışlarının yanı sıra müşterilerini, içinde bulundukları sektörü ve rakiplerini yakından takip et

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, üye işyerlerine etkin hizmet sunmak ve faaliyet gösterdikleri sektörde fark yaratmalarını sağlamak amacıyla Garantili İşler web platformunu hizmete sundu.

Garanti Bankası açıklamasına göre, üye iş yeri KOBİ'ler, platform sayesinde işlemlerini takip edip, satışlarını etkin bir şekilde yönetebiliyor.

Bonus üye iş yerleri, platform kapsamında mevcut müşteri ilişkilerini güçlendirip, ciro artışına destek olacak kampanya özelliğinden yararlanarak kendilerine özel esnek bonus kampanyaları düzenleyebiliyor. Üstelik bu kampanyaları müşterilerine platform üzerinden kendileri duyurabiliyor.

Bunun yanında gerek sektör gerekse iş yeri özelinde faydalanabildiği raporlama hizmetiyle kendi sektörlerinde fark yaratma imkanına sahip oluyor.

Ayrıca POS ile ilgili ihtiyaçlarına yönelik taleplerini, ürün ve hizmet başvurusunu kolayca gerçekleştiriyor. Müşteriler "www.garantiliisler.com.tr" adresinden platforma giriş sağlayabiliyor.


- "Sektörü ve rakipleri yakından takip etme imkanı"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cemal Onaran, KOBİ'lerin dijitalleşmesini çok önemsediklerini, konuya geniş bir çerçeveden bakarak ürün ve hizmetlerini geliştirdiklerini ifade etti.

KOBİ'leri dijital kanalları kullanmaya teşvik ederek hem zaman kazanmalarını hem de iş yapış şekillerini kolaylaştırmalarını sağladıklarını dile getiren Onaran, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda geliştirdiğimiz Garantili İşler web platformumuz ile kendi finansal akışlarının yanı sıra müşterilerini, içinde bulundukları sektörü ve rakiplerini yakından takip etme imkanı sunuyoruz. Garantili İşler KOBİ müşterilerimizin dijitalleşmesine destek olurken POS cihazıyla yapılan işlemlerin kontrolü ve takibi, müşterilerle ilgili süreçlerin daha verimli yönetilmesi, daha fazla sayıda müşteriye ulaşma imkanı ve zamanın daha etkin kullanımı gibi ayrıcalıklar sağlıyor.

KOBİ'ler için hayatlarını kolaylaştıracak çözümler üreterek sürdürülebilirliklerine katkı sağlayan çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Garanti Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ) Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu da şu açıklamalarda bulundu:

"Ödeme sistemleri dünyasında BonusFlaş ile başladığımız dijitalleşme yolculuğuna, KOBİ işyerlerimize özel Garantili İşler web platformuyla devam ediyoruz. Bu platform sayesinde Bonus üyesi iş yerlerimiz, kendi belirleyecekleri oranda bonus veya indirim kampanyaları düzenleyebilecek ve müşterilerine özel doğum günü kampanyaları oluşturarak fark yaratabilecek.

Bunun yanı sıra platformda yer alan farklı raporlama araçları sayesinde, cirolarındaki değişimi takip edebilecek ve müşterilerinin alışveriş alışkanlıklarını izleyebilecekler. Kampanya ve raporlama hizmetine ek olarak, platform üzerinden talepte bulunarak iş yeriyle ilgili yardım almaları da mümkün olabilecek."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.