Garry Rodrigues: Derbinin Ne Anlama Geldiğini Biliyorum

Garry Rodrigues: Derbinin Ne Anlama Geldiğini Biliyorum
Galatasaray'ın ara transfer döneminde Yunanistan'ın PAOK takımından kadrosuna kattığı Garry Rodrigues, Beşiktaş derbisi için iddialı konuştu

İSTANBUL (AA) - Garry Rodrigues, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Beşiktaş derbisinin kendileri için önemine dikkati çekerek, "Derbinin ne anlama geldiğini biliyorum. Rotterdam'da büyürken çevremizde çok fazla Türk vardı. Galatasaray ile Fenerbahçe oynadığında insanlar dışarıya çıkıp gürültü yapmaya başlıyordu. Bununla büyüdüm. Pazartesi günü güzel bir maç olacak. Stadın dolu olmasını bekliyorum. Bizim için önemli olan 3 puanı almak." dedi.

Hollanda'da çok fazla Türk arkadaşı olduğunu aktaran Rodrigues, "Galatasaray'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu onlardan öğrendim. Şimdi ise Galatasaray'da oynuyorum. Arkadaşlarım bundan dolayı gurur duyuyorlar." ifadelerini kullandı.

"Şampiyon olmalıyız"

Sarı-kırmızılı futbolcu, Hollanda, Bulgaristan, İspanya ve Yunanistan liglerinde forma giyerek kendisini geliştirdiğini belirtirken, Türkiye'de de başarılar kazanmak istediğini kaydetti.

Bulunduğu noktayı tecrübelerine bağlayan 26 yaşındaki Rodrigues, "Şimdi Türkiye'deyim. İşler biraz daha farklı çünkü Galatasaray'da oynuyorum. Şampiyon olmalıyız. Büyük isimlerle, kaliteli oyuncularla beraber sahaya çıkıyorsunuz. Benim hayatımda da bazı şeyleri ispatlamak için büyük bir adım oldu. Umarım şampiyon olup pek çok gol atarız." diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.