Gasp dehşeti kamerada / İZLE

Gasp dehşeti kamerada / İZLE
Gündüz saatlerinde yaşanan olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, Bağcılar Fevziçakmak Mahallesi 2/18 sokakta saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Suriye'de yaşanan iç savaştan kaçarak İstanbul'a gelen Suriye uyruklu Abdülhamit Ç.yi elinde telefonla yürüdüğü sırada üç kişi takip etti.
DÖNER BIÇAKLI GASP ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Mustafa Ö., Abdülhamit Ç.'yi yolda durdurarak elinde bulunan cep telefonunu aldı. Mustafa Ö., tepki gösteren Abdülhamit Ç.yi belinden çıkardığı döner bıçağı ile korkutarak iki arkadaşının da yardımıyla çelme takarak yere düşürdü. Bu sırada Abdülhamit Ç'nin cebinde bulunan 200 lira parasını da aldı. 
Yerden kalkan Suriyeli Abdülhamit Ç. kaçmaya çalıştığı sırada, Mustafa Ö. elindeki döner bıçağı ile kolundan yaraladı. Olay yerinden kaçarken yardım isteyen Abdülhamit Ç.'nin bağırmasını duyan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Bağcılar Ekipler Amirliği'nde görevli polisler yaşanan kovalamacanın ardından Mustafa Ö.'yü kıskıvrak yakaladı.
KAÇAN İKİ ŞÜPHELİ ARANIYOR
Çevrede bulunan güvenlik kameralarından şüphelilerin eşkalini ve kimliklerini belirleyen polis bu kişileri yakalamak için çalışma başlattı. 
Döner bıçağı ile kolundan yaralanan Suriyeli Abdülhamit Ç. polis ekipleri tarafından olay yerine çağırılan ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Abdülhamit Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.