Gasp zanlıları adliyeye sevk edildi

Gasp zanlıları adliyeye sevk edildi
Fatih'te Suriyeli esnafı gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 6'sı Suriyeli 8 şüpheli adliyeye sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Fatih'te Suriye uyruklu esnafı gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 6'sı Suriyeli 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Fatih'te emlakçılık yapan Suriyeli Kemal A. (44), bir süre önce 4 ay şoförlüğünü yapan Ramı J. (36) ile Yusufpaşa'da bir lokantada buluştu. İkili daha sonra Ramı J.'nin evine gitti. Evde bekleyen Ramı J.nin arkadaşı Ali M. (20) kapıyı kilitleyerek tabanca doğrulttuğu Kemal A.'ya "Senin Ramı J.'ye 15 bin dolar borcun varmış, Ramı J.'nin de bize 15 bin dolar borcu var. Ya parayı verirsin ya da seni öldürürüz" diyerek tehdit etti.

İddiaya göre, Kemal A. cebindeki 3 bin dolar, cep telefonunu ve arkadaşından ödünç aldığı otomobilin anahtarını şüphelilere verdi. Daha sonra Kemal A. ve iki şüpheli otomobille istedikleri parayı denkleştirmek için yola çıktıklarında Kemal A. otomobilden atlayarak kaçtı.

Kemal A'nın şüphelilerden şikayetçi olması üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Kemal A., şahıslara belirledikleri adreste buluşup, istedikleri parayı vereceğini söyleyerek şüphelilerle buluşma ayarladı.

Ramı J., Ali M., Delbırın B. (25), Walid A. (25), Mahmood S. (24), Muhammed A. (31) , Yılmaz Y. (22) ve Emrah İ.'yi (29) gözaltına alınırken, polis ele geçirilen otomobili ve cep telefonunu Kemal A.'ya teslim etti.

"Kişi hürriyetinden yoksun kılma ve gasp" suçlarından emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.





Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.