GATA'da tedavi gören uzman çavuşa ziyaret

GATA'da tedavi gören uzman çavuşa ziyaret
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)’nda tedavi gören Uzman Çavuş Hakan Akbulut’u ziyaret etti.

Başkan Özaltun, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte Mardin’in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik olarak yürütülen operasyonlar esnasında ağır yaralanan ve ardından Ankara GATA’ya sevk edilen Beyşehirli Jandarma Özel Harekatçı Uzman Çavuş Hakan Akbulut’u tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek, ailesine ve kendisine “geçmiş olsun” dileğinde bulundu. Başkan Özaltun, GATA’da yanık bölümünde tedavi gören ve hayati tehlikeyi atlatarak taburcu olmaya hazırlanan Uzman Çavuş Akbulut’un sağlık durumu ile ilgili bilgiler alıp bir süre kendisiyle sohbet ettikten sonra hastaneden ayrıldı.

Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir’in evladı olan yaralı Uzman Çavuşa Beyşehirli hemşehrilerinin selamını götürdüklerini de belirterek, “Kendisine acil şifalar diliyoruz. Dualarımız onunla ve teröre karşı verdiği mücadelede yaralanan asker ve polisimizle birlikte” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.