Gazeteciler Kırşehir'de Ahilik paneline katılacak

Gazeteciler Kırşehir'de Ahilik paneline katılacak
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gazeteciler Radyocular ve Televizyoncular Cemiyet Başkanı Sait Yanık, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Türkiye Gazeteciler...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gazeteciler Radyocular ve Televizyoncular Cemiyet Başkanı Sait Yanık, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Türkiye Gazeteciler Federasyonu'na bağlı cemiyetlerin başkanlarının Kırşehir'de buluşacağını belirtti.

Yanık, yaptığı yazılı açıklamada, cemiyet olarak 27 Mayıs tarihinde "Ahiliğin Dünü, Bugünü ve Yarını" konulu bir panel yapmayı planladıklarını ifade ederek, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'na bağlı cemiyetlerin başkanlarını da davet ettiklerini dile getirdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın desteğiyle düzenledikleri panel dolayısıyla Türkiye'nin bir çok yerinden gazetecileri Kırşehir'de ağırlayacaklarını vurgulayan Yanık, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı da ziyaret edeceklerini kaydetti.

Ahilik Haftası nedeniyle düzenledikleri panelde akademisyenlerin ahiliğin gelişimini anlatacağına vurgu yapan Yanık, konuk gazetecilerle kentin tarihi ve turistik yerlerine ziyaretler gerçekleştireceklerini bildirdi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.