Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Toprak:

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Toprak:
"Şanlıurfaspor'a karşı iyi oynadık ama şanssız şekilde yenildik"


GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un başkanı Osman Toprak, Şanlıurfaspor karşısında iyi performans ortaya koymalarına rağmen şanssız bir mağlubiyet elde ettiklerini söyledi.

Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanmaları halinde play-off hattının içerisine gireceklerini bilerek, Şanlıurfa deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla gittiklerini dile getirdi.

Maç boyunca takımın iyi mücadele ettiğini, kazanmak için her fırsatı değerlendirmeye çalıştığını anlatan Toprak, "Şanlıurfaspor'a karşı iyi oynadık ama şanssız şekilde yenildik. Takımın 2 önemli ismi Kojic ve Gökhan Sazdağı ile penaltı atışlarından yararlanamadık." dedi.

Şanlıurfaspor mağlubiyetini unutup ilerleyen haftaların hesaplarını yapacaklarını aktaran Toprak, mavi-beyazlı oyunculara ve teknik heyete inanıp güvendiklerini, sezon sonunda en azından play-off müsabakalarına kalan takımlardan birisi olmak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.