Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu:

Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu:
- "Mersin İdmanyurdu bulunduğu konum itibarıyla kurtuluş mücadelesinde. Biz de geçen hafta kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz"

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Mersin İdmanyurdu'na konuk olacak Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, "Mersin İdmanyurdu bulunduğu konum itibarıyla kurtuluş mücadelesinde. Biz de geçen hafta kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz" dedi.

Topçu, Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, terör saldırılarını kınadı.

Türkiye'nin huzurlu bir ülke olduğunu, terörün ise kimseye katkı sağlamadığını ifade eden Topçu, terör saldırılarında hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek, yeni üzücü olayların tekrarlanmamasını temenni etti.

Geçen hafta iç sahada Torku Konyaspor'a 1-0 yenildikleri maçta fazla üretken olamadıklarını kaydeden Topçu, deplasmanda daha iyi oynadıklarını anlatarak şöyle konuştu:

"Önümüzde Mersin İdmanyurdu maçı var. Mersin İdmanyurdu bulunduğu konum itibarıyla kurtuluş mücadelesinde. Biz de geçen hafta kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz. İyi bir mücadeleyi bizim de ortaya koymamız gerekiyor. O yüzden zor bir mücadele bizi bekliyor. Ümit Özat çok değer verdiğimiz bir teknik direktör arkadaşımız. Rakibimiz Ümit hocayla iyi bir çıkış içinde ama biz bazı şeyleri riske etmek istemiyoruz."


- Futbolcuların açıklamaları


Takımın orta saha oyuncusu Abuda (Jucimar Lima Pacheco) ise Mersin deplasmanında, geçen hafta yaşadıkları kaybı telafi etmek istediklerini dile getirdi.

Abuda, sıralamadaki yeri itibarıyla Mersin temsilcisinin can havliyle hareket edeceğini, o yüzden kendilerinin de biraz daha akılcı ve sakin oynamaları gerektiğini belirtti.

Futbolculardan John Chibuike de Torku Konyaspor maçında erken gelen gol nedeniyle konsantrasyonlarının bozulduğunu, benzer hatayı Mersin İdmanyurdu'na karşı yapmamaları gerektiğini vurguladı.

Mersin İdmanyurdu maçının çok zor geçeceğine dikkati çeken Chibuike, "Mersin'de taktik veya futbol konuşmayacak. Çünkü orada büyük bir istek var. Çünkü alacakları galibiyet onları rahatlatacaktır. Onlar puan almak için çalışacak ama bizim de puan kaybına tahammülümüz yok" diye konuştu.

Gaziantepspor, 20 Mart Pazar günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan ve yarı sahada çift kale maç yapılan antrenman, ilk 10 dakikalık bölümün ardından basına kapalı gerçekleştirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.