Gaziantepspor'dan Fetö'ye Tepki

Gaziantepspor'dan Fetö'ye Tepki
Gaziantepsporlu yönetici ve futbolcular, Demokrasi Meydanı'nda darbe girişimine tepki gösterdi

 Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin "Bunlar öyle gözü dönmüş caniler ki bunlar için vatan, millet hiçbir şey yoktur, onun için her zaman birlikte olacağız, iri ve diri olacağız." dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un yönetici ve futbolcuları, Demokrasi Meydanı'nda FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

Ellerinde Türk bayraklarıyla meydana gelen futbolcu ve yöneticiler, burada hoparlörlerden çalınan marşlara eşlik edip tekbir getirdi. Yönetici ve futbolcular, vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Kızıl, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüp olarak ülkenin huzurunu kaçırmaya yönelik her türlü eylem ve faaliyete karşı olduklarını söyledi.

Şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileyen Kızıl, ülkenin huzur ve istikrarını bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirtti.

Yaşanan bu girişimin tarih sayfalarına kara bir leke olarak geçeceğini dile getiren Kızıl, şöyle konuştu

"Çanakkale bizim için neyse bugün de o gün gibi bir zaferdir. Başta uzun adam, Başkomutan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın televizyondaki haykırışı ile bütün Türkiye tek yürek oldu. Şu anda dünyanın neresinden ne gelirse gelsin bizim bu birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe, Türkiye'ye hiç kimsenin gücününün yetmeyeceğini bütün bu millet ispatlamıştır. Ben 5 yıldır bu terör örgütünü her yerde anlatıyorum. Çünkü bunların en büyük muzdaribi bu şehirde yaşayanlardan birisi de benim. Bunlar öyle gözü dönmüş caniler ki bunlar için vatan, millet hiçbir şey yoktur, onun için her zaman birlikte olacağız, iri ve diri olacağız."

Takım kaptanı Elyasa Süme de takım olarak millet ile omuz omuza demokrasiyi haykırmaya geldiklerini ifade etti.

Hiç kimsenin demokrasiyi çiğneme hakkına sahip olmadığını vurgulayan Elyasa, "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere herkesten Allah razı olsun. Gerçekten çok farklı duygular içindeyiz bugün burada. Çok güzel bir ortam var." şeklinde konuştu.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.