Gaziantep'te ikinci canlı bomba!

Gaziantep'te ikinci canlı bomba!
Gaziantep’te polisin operasyonu esnasında ikinci bir patlama meydana geldi. Evde sıkıştırılan ikinci canlı bombanın da kendisini patlattığı öğrenildi.

Gaziantep'in Beşyüzevler Evler Mahallesi’nde DAEŞ’in hücre evine yapılan operasyondan sonra, buraya yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Gazikent’teki Burak Mahallesi’nde DAEŞ'li  teröristlerin bulunduğu apartmana da baskın yapıldı. 

Zırhlı araçlarla bölgeye giden Özel Harekat timlerinin çevre güvenliği sağladıktan sonra yaptığı baskında önce silah sesleri duyuldu, ardından bir apartmanın 3’üncü 4’üncü katlarında şiddetli patlama meydana geldi.

İKİNCİ CANLI BOMBA KENDİNİ PATLATTI

Saat 15.30 sıralarında meydana gelen ikinci patlamanın da canlı bombanın kendisini infilak ettirmesinden kaynaklandığı belirlendi. Olayda herhangi can kaybı ya da yaralının olup olmadığı hakkında henüz bilgi verilmedi. 

TERÖRİST GAZİANTEP SORUMLUSU ÇIKTI

Gaziantep Burak mahallesindeki patlamada kendini infilak ettiren teröristin DAEŞ'in Gaziantep sorumlusu Mehmet Kadir Cabael olduğu belirlendi. Teröristin parçalandığı evde eşi ve iki çocuğu ise sağ olarak ele geçirildi.

İLK PATLAMADA 3 POLİS ŞEHİT OLMUŞTU

Şahinbey ilçesinde terör örgütü DEAŞ'ın hücre evine yönelik düzenlenen operasyon sırasında yakalanacağını anlayan teröristler kendilerini patlattı. Patlama sonucu 3 polis şehit oldu, 4'ü Suriye uyruklu 8 kişi yaralandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.