Gaziantep'teki terör saldırısı

Gaziantep'teki terör saldırısı
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:- "Polisimize karşı yapılan bu alçakça saldırıyı milletçe kınıyoruz. İnşallah sorumluları en kısa sürede yakalanarak adalet karşısına çıkarılır"- "İç ve dış güçlerin ülkemiz üzerinde yapmış oldukları hesapları birlik ve b

MALATYA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gaziantep'teki terör saldırısına ilişkin, "Polisimize karşı yapılan bu alçakça saldırıyı milletçe kınıyoruz. İnşallah sorumluları en kısa sürede yakalanarak adalet karşısına çıkarılır." dedi.

Tüfenkci, çeşitli ziyaret ve etkinliklere katılmak üzere geldiği Malatya'da, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm çalışanların ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Huzur ve barış içerisinde bugünün kutlanmasını dilediklerini ifade eden Tüfenkci, Gaziantep'ten gelen haberlere üzüldüklerini söyledi.

Tüfenkci, terör saldırısında hayatını kaybeden polis memuruna Allah'tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar dileyerek, "Terörü bir kez daha lanetliyoruz. İnsanların alanlara çıktığı, orada kardeşlik ve güvenlik içerisinde kutlama yapmaya çalıştıkları, bunun güvenliğini almaya çalışan polisimize karşı yapılan bu alçakça saldırıyı milletçe kınıyoruz. İnşallah sorumluları en kısa sürede yakalanarak adalet karşısına çıkarılır." diye konuştu.

Bir mücadele yürütüldüğünü anlatan Tüfenkci, "İç ve dış güçlerin ülkemiz üzerinde yapmış oldukları hesapları birlik ve beraberlik içerisinde boşa çıkaracağız. İnanıyorum ki gerek yaptığımız atılımlarla gerekse de güvenlik güçlerimizin terör karşısındaki mücadelesiyle ve güçlenen Türkiye ile terörü kısa zamanda yenip bitireceğiz diye düşünüyorum. Bir kez daha geçmiş olsun. Milletimizin başı sağolsun." ifadelerini kullandı.

Bu arada, Tüfenkci, beraberinde Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile 1972'de vefat eden kanaat önderlerinden Ali Kara için okutulan mevlide katıldı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.