Gaziantep'teki terör saldırısı

Gaziantep'teki terör saldırısı
Saldırıda yaralanan polis memuru, kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu- Patlamada şehit olan polislerin sayısı 2'ye yükseldi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında yaralanan polis memuru, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi, Vergi Dairesi Başkanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının bulunduğu 36004 No'lu Cadde'de bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu ağır yaralanan polis memuru, tedavi gördüğü 25 Aralık Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Saldırıda şehit olan polislerin sayısı 2'ye yükseldi.

Büyükşehir Belediyesi, Vergi Dairesi Başkanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının bulunduğu 36004 No'lu Cadde'de 09.20 sıralarında bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu bir polis şehit olmuş, 2'si ağır olmak üzere 19 polis ve 4 vatandaş yaralanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.