Gaziantep'teki terör saldırısı

Gaziantep'teki terör saldırısı
Başbakan Yardımcısı Şimşek, saldırıda yaralananları hastanede ziyaret etti- Şimşek: - "Terör hiçbir şekilde başarılı olamayacaktır. Şiddetten, kandan beslenenler asla başarılı olamayacaklardır"- "Gaziantep'in birlik beraberlik ruhu en güçlü şekilde kendis

GAZİANTEP (AA) - Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'teki terör saldırına ilişkin, "Terör hiçbir şekilde başarılı olamayacaktır. Şiddetten, kandan beslenenler asla başarılı olamayacaklardır." dedi.

Şimşek, bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu yaralanan polis ve vatandaşları tedavi gördükleri 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.

Hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklamalarda bulunan Şimşek, şehitlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi. Ameliyatı devam eden bir kişi dışındaki yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Şimşek, "Gaziantep'in, milletimizin başı sağ olsun. Terör hiçbir şekilde başarılı olamayacaktır. Şiddetten kandan beslenenler asla başarılı olamayacaklardır." diye konuştu.

Şimşek, 7'si polis olmak üzere 8 yaralının tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğünü bildirerek, saldırıya ilişkin diğer konuların ilgili bakan tarafından açıklanacağını söyledi.

Diğer hastanelerdeki yaralıları da ziyaret edeceğini dile getiren Şimşek, şöyle konuştu:

"Terörle mücadeledeki kararlılığımız en güçlü şekilde devam ediyor. Gaziantep'in birlik beraberlik ruhu burada da devreye girdi. Önemli bir konu çünkü bugün pazar ve bütün doktorlarımız, teknik personelimiz davet edilmeden kendileri hastaneye koşup geldiler. Gereken katkıyı veriyorlar. Gaziantep'in birlik beraberlik ruhu en güçlü şekilde kendisini gösterdi. Bundan sonra da gösterecektir. Bu birlik beraberlik ruhuyla da üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz yok."

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e, Vali Ali Yerlikaya'nın yanı sıra AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan ve Abdulkadir Yüksel de eşlik etti.

Gaziantep'teki terör saldırısı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.