Gazze'de her gün yürek burkan vedalar

Gazze'de her gün yürek burkan vedalar
İsrail'in saldırılarında 8 bini çocuk, 6 bin 200'ü kadın olmak üzere şu ana kadar 18 bin 412 Filistinli hayatını kaybettiği Gazze'de her gün yürek buurkan görüntüler yaşanıyo.

ABD, İngiltere ve AB desteğini arkasına alan İşgalci İsrail ordusunun, Hastane okul, cami ayrımı gözetmeksizin Gazze'ye yönelik ağır bombardımanı sürüyor.

7 Ekim'den bu yana, işgal ve abluka altında tuttuğu bölgede, uluslararsı tüm anlaşmaları hiçe sayarak tam anlamıyla soykırım yapan İsrail'in saldırılarında 8 bini çocuk, 6 bin 200'ü kadın olmak üzere şu ana kadar 18 bin 412 Filistinli hayatını kaybetti. 50 bini aşkın kişi de yaralandı.

Varınma, gıda, temiz su, ilaç ve sağlık hizmetlerinden yoksun şekilde yaşam mücadelesi veren Filistinliler cenazelerini de zor şartla altında çoğu zaman da topluca defnediyor. Bunlar şayanırken Annalerin babaların çocuklarına vedaları yürek burkuyor.

Son olarak hastane kızını kaybeden bir annenin öpüp koklamaya doyamayarak veda ettiği görüntüsü izleyeneerin yüreklerini sızlatırken terör devleti İsrail'in acımasızlığını ve vahşetini de bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.