Gazze'de 6 bin çocuğu katleden bebek katili Netanyahu'dan Elon Musk'a ''Boş beşik'' tiyatrosu!

Gazze'de 6 bin çocuğu katleden bebek katili Netanyahu'dan Elon Musk'a ''Boş beşik'' tiyatrosu!
Gazze'de 7 ekimden bu yana 6 bin 150 Filistinli çocuğu katleteden işgalci terör devleti , X'in sahibi Elon Musk'u etkilemek için kurguladığı "beşik" tiyatrosu ortaya çıktı

Gazze'de 7 ekimden bu yana 6 bin 150 Filistinli çocuğu katleteden işgalci terör devleti, X, Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk'un Elon Musk'u etkilemek için"beşik" tiyatrosu kurguladığı ortaya çıktı.

Gazze'te internet sağldığı için ve katliama kaşrı çıktığı için büyük baskı altına alınan ve X'te Yahudi yanlısı şirketlerce raklamları kesilen ABD'li milyarder Elon Musk, İsrail'i ziyaret etti.

aa-20231127-33037315-33037313-musk-netanyahu-ile-7-ekimde-saldiriya-ugrayan-kfar-aza-beldesine-gitti.jpg

KOVAN DOLU BOŞ BEŞİK GÖSTERDİLER

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile 7 Ekim'de saldırıya uğrayan Kfar Aza beldesini gezdi. Ziyaret kapsamında İsrailli yetkililer, Musk'a Hamas'ın askeri kanadı İzeddin el-Kassam Tugayları mensuplarınca 7 Ekim'de operayon yapılan beldede yaşananlarla ilgili bilgi verdi.

Ziyaretle ilgli bir içi kovan dolu beşik gösterilen Elon Musk'a beşiğin, "içindeki çocukla Hamas saldırısının ortasında kaldığı" söylendi.

HERZOG'LA DA GÖRÜŞTÜ

Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, Batı Kudüs'te İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile görüştü.

elon-musk-isaac-herzog-gorusmesi-1.jpg

İSRAİL: ONAY OLMADAN GAZZE'YE İNTERNET VERMEYECEK

İsrail İletişim Bakanı Shlomo Karhi, Elon Musk ile sahibi olduğu uydu internet sistemi Starlink'in Tel Aviv'in onayı olmadan abluka altındaki Gazze Şeridi'ne uydu interneti sağlamaması konusunda prensipte anlaştıklarını duyurdmuştu.

TİYATROYU DMM ORTAYA ÇIKARDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk'un İsrail'i ziyareti sırasında servis edilen "İçinde çok sayıda boş mermi bulunan beşik" görüntüsünün manipülasyon içerdiğini bildirdi.

Açıklamada, "Musk'a gösterilen beşiğin içinde çok sayıda boş mermi kovanı görülmektedir. Öte yandan 12 Kasım'da Eski New Jersey Valisi Chris Christie'nin ziyareti sırasında kaydedilen görüntülerde bu ayrıntı yoktur. Beşiğin, 'içindeki çocukla Hamas saldırısının ortasında kaldığı' iddia edilmektedir. Görüntüler incelendiğinde, 'saldırıdan kalma boş mermi kovanları' ile dolmuş beşikte herhangi bir hasar görülmemektedir. Ayrıca mermi kovanları Merkava tanklarında ikincil silah (makineli tüfek) olarak kullanılan MG3'ün mühimmatıdır. Beşikte, makineli tüfek için kullanılan mühimmat kemeri (zinciri) parçaları açıkça görülmektedir." denildi.

dmm1-281120236184c83e.jpg

"HASAR, PİYADE TÜFEKLERİYLE VERİLECEK ÖLÇÜDE DEĞİL"

Kibbutz'ta bir eve sığınan ve Hamas tarafından bir süre rehin tutulan İsrailli Yasmin Porat'ın, İsrail'in resmi yayın organı KAN Radyosu'nda yaptığı açıklamada, İsrail güvenlik güçlerinin evlere tank ve silahlarla doğrudan saldırdığını, sığındıkları evin de İsrail tankları tarafından iki kez hedef alındığını söylediği aktarıldı.

İsrail'in Kibbutz'tan servis ettiği görüntülerin, evlerdeki hasarın piyade tüfekleriyle verilecek ölçüde olmadığını gösterdiği belirtilen açıklamada, "Görüntüler, Porat'ın, 'İsrail tankları Kibbutz'taki evleri tankla vurdu' açıklamasını doğrular niteliktedir. Porat, Kibbutz'ta öldürülen insanların, İsrail güvenlik güçlerinin saldırısı sırasında çapraz ateşte öldüğünü söylemiştir." ifadelerine yer verildi.

dmm2-281120239c1dca3a.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.