Gazze'deki İstiklal Gazetesi'nden Filistinli Tutuklulara Destek

Gazze'deki İstiklal Gazetesi'nden Filistinli Tutuklulara Destek
İstiklal Gazetesi Yayın Yönetmeni Sadık:- "İmkanlarımız el verdiği sürece ve Filistinli tutuklular mücadelelerini kazanana kadar burada çalışacağız"

GAZZE (AA) - Gazze'de İslami Cihad Hareketi'ne yakınlığıyla bilinen İstiklal Gazetesi, İsrail hapishanelerinde bulunan tutuklulara destek için kurulan çadırda geçici çalışma ofisi açtı.

Gazete çalışanları çadıra İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutuklulara destek olduklarını belirten bir pankart astı.

İstiklal Gazetesi Yayın Yönetmeni Halid Sadık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Filistin medyasının açlık grevi yapan Filistinlilerin yanında olduğunu ve yalnız olmadıklarını dünya kamuoyuna duyurmak için çalışma ofisimizi destek çadırına taşıdık. Biz, 38 gündür açlık grevi yapan ve sağlık durumları gün geçtikçe kötüleşen Filistinli tutuklulara destek olmak için buradayız." dedi.

Haftada iki kez yayımlanan gazetenin gelecek sayının açlık grevi yapan Filistinlilere özel olacağını belirten Sadık, "Lojistik imkanlarımız el verdiği sürece ve Filistinli tutuklular mücadelelerini kazanana kadar burada çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.