Gebze Belediyesinden Ngc'ye Ekipman Desteği

Gebze Belediyesinden Ngc'ye Ekipman Desteği
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin kardeş cemiyet olması nedeniyle Gebze Belediyesi tarafından NGC'ye teknolojik...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin kardeş cemiyet olması nedeniyle Gebze Belediyesi tarafından NGC'ye teknolojik ekipman desteği sağladı.

NGC binasındaki, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in katıldığı törende, cihazlar NGC Başkanı Bayram Ekici'ye teslim edildi.

Programda konuşan Ekici, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile geçen yıl protokol imzaladıklarını belirterek, her iki cemiyetin çeşitli konularda karşılıklı destek çalışmalarının süreceğini kaydetti.

Gebze Belediye Başkanı Köşker ise 5 adet bilgisayar, 1 adet LCD televizyon, 1 adet projeksiyon cihazı ve bir adet yazıcıdan oluşan ekipmanı Nevşehirli gazetecilerin kullanımına sunmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Ekici tarafından Başkan Köşker ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Törene, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Okan Çalışkan ve gazeteciler katıldı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.