GEKAS VE CAMPOS GİTSİN! ÖZEL

GEKAS VE CAMPOS GİTSİN! ÖZEL
Konyaspor’da özellikle yabancı oyuncular ile sürekli kriz yaşayan yeşil-beyazlılarda eski teknik direktörü Uğur Tütüneker’in takımı çalıştırdığı dönemde yönetime Gekas ve Campos’un gönderilmesi yönünde rapor sunduğu öğrenildi

Torku Konyaspor’un eski teknik direktörü Uğur Tütüneker’in, takımın başında olduğu dönem yönetime Teofanis Gekas ve Djalma Campos’u göndermesi yönünde istekte bulunduğu öğrenildi. Konyaspor başında teknik direktörlük yaptığı dönemde oynadığı oyun sistemi ve sahadaki oyuncu tercihleriyle futbol otoriteleri tarafından eleştirilere tutulan Uğur Tütüneker’in, yeşil-beyazlı yönetim ile Gekas ve Campos krizi yaşadığı da gün yüzüne çıktı. Tütüneker, Konyaspor yönetimine Gekas’ın ve Campos’un performansından memnun olmadığını ve bu iki oyuncunun takımda huzursuzluk çıkardığı yönünde rapor vermiş ve bu oyuncuların takımdan gönderilmesini istemiş.

KRİZ CAMPOS İLE PATLAK VERDİ

Torku Konyaspor’u çalıştırdığı dönemde özellikle yabancı oyuncular ile sürekli kriz yaşayan Tütüneker, Süper Lig’in 6. hafta karşılaşması olan Trabzonspor maçında performansında memnun olmadığı Campos’a kızmış saha içinde oyuncunun üstüne yürümüştü. Bu davranışından dolayı bir hayli tepki toplayan Tütüneker, yıldız oyuncuya süre vermemeye başlamıştı. Tavşanlı Linyitspor ile oynanan hazırlık maçında da oyundan alınan Campos Tütüneker’in bu kararına çok kızmış ver küfür ederek, soyunma odasının yolunu tutmuştu.

Tütüneker’in takımdan ayrılmasının ardından Gekas ve Campos başta olmak üzere yabancı oyuncuların performansında önemli bir artış kaydedilmişti. (H. İbrahim Güler) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.