'Geleceğiniz Varsa Göreceğiniz De Var'

'Geleceğiniz Varsa Göreceğiniz De Var'
Başbakan Yıldırım, "15 Temmuz asla unutturulmayacaktır. Bugünlerde sürekli olarak, 'İkinci darbe yapılacak', ''Yeniden geleceğiz' deniyor. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var." dedi.

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Kızılcahamam ilçesinde bir otelde düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampı'nda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi, FETÖ'nün darbe girişimiyle Türkiye'yi karanlık günlere götürmek isteyenlerin heveslerinin kursaklarında kaldığını belirtti.

Başbakan Yıldırım, konuşmasına şöyle devam etti:

"15 Temmuz asla unutulmayacak, asla unutturulmayacaktır. Bugünlerde sürekli olarak, 'İkinci darbe yapılacak', 'Daha bitmedi', 'Yeniden geleceğiz' deniyor. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var. Bunlar, bu alçak FETO terör örgütünün tezviratlarıdır. Topluma, millete korku salmak, huzuru bozmak, tedirginlik oluşturmak için tezgahladıkları kara kampanyalardır. Milletimiz asla buna itibar etmesin ama rehavet de yok. Gece gündüz de her şeye hazır olacağız. Bu gençlikle hazır olacağız, AK Parti gençliği ile hazır olacağız, sizlerle hazır olacağız. Milletin nerede olduğunu bu hainler gördüler. 15 Temmuz gecesi milleti gördüler. Sevgili gençler, o gece Türkiye'nin bütün minareleri ezanlarla, selalarla inledi. O gece, Türkiye'nin bütün meydanları, genciyle, ihtiyarıyla, kadınıyla, erkeğiyle doldu taştı."

"Bu milletin önünde şapka çıkarılır"
Bütün vatandaşların 15 Temmuz gecesi Türkiye'yi savunmak için akın akın meydanlara koştuğunu anlatan Yıldırım, "Bu milletin önünde şapka çıkarılır. Çünkü, bu millet Türkiye'nin kaderini değiştiren millettir. Şimdi artık zaman, bunları bünyeden temizleme zamanıdır. Devletin içinden, ticaretin içinden, siyasetin içinden, her yerden bu hainleri söküp atacağız. Hiç kimse, mağdur edebiyatı yapmasın. Milletin mağduriyetini görmezden gelip, FETO'culara sahip çıkarak mağdur edebiyatı yapanlar, asla ve asla bu millet tarafından hoş görülmeyecektir. İşin başında söyledik kardeşlerim. Kılı kırk yaracağız. Yaşla, kuru bir arada yanmayacak. İntikam duygusuyla değil, adaletle hareket edeceğiz. Bütün bunları söyledik. Buna rağmen, hataların olabileceğini de öngörüyoruz ancak hata yapmayacağız diye hiçbir şey de yapmayacağımızı kimse bizden beklemesin. Öfkeyi bir kenara bırakarak, hukuk çerçevesinde hareket ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.