Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

GELECEK BİZİM OLSUN

GELECEK BİZİM OLSUN

Kulüplerin tarihinde  rakiplerine fark  attıkları   şanslı  dönemler  vardır. Atiker  Konyaspor  böyle  bir dönem yakaladı. Şansını  emeğiyle  yarattı takımımız. Galatasaray’ın itirazının CAS’da reddedilmesi ile de UEFA Avrupa  Ligi’ne  doğrudan katılacak futbol tarihimizin beşinci Türk takımı  olması kesinleşti. Geçen sezonun tarihi başarısına katkı  sağlayan Sn. Akyürek, Sn. Şan; Sn.Kocaman ve ekibine, tüm futbolcu kardeşlerime ve  elbette başarının en önemli halkası  taraftarlara  teşekkür  ederim.

Aziz Yıldırım Galatasaray’ın UEFA ve Süper Kupa Şampiyonluklarına “tesadüf” demişti. Maalesef istikrarlı başarı dönemi gelmemesi biraz haklı çıkardı kendisini bence. Konyaspor tarihinde ilk kez Süper Lig üçüncülüğü elde etti ama lig tarihine baktığımızda benzer başarılar elde eden ancak bugünlerde  çok farklı yerlerde olan Anadolu takımlarımız var. 1979-80 sezonunda Zonguldakspor’un üçüncülüğü; 1980-81 sezonunda Adanaspor’un ikinciliği;1985-86 ve 1986-87’de Samsunspor’un üçüncülüğü; 1987-88 sezonunda Malatyaspor’un üçüncülüğü ; 2009-10 sezonunda Bursaspor’un Türkiye Şampiyonluğu; 2008-2009 sezonunda Sivasspor’un  lig  ikinciliği tarihsel başarılar bu takımlar adına. Kayserispor, Aydınspor, Denizlispor, Kocaelispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği bir  zamanların  zirve lig üst sıra takımlarından. Konyaspor’da  istikrarlı bir başarı dönemi başlasın ve geleceğin temelleri  atılsın istiyorum.  Başarılı bir sezon geçirmiş ve şu ana kadar sadece Holmen’i kaybetmiş bir takımımız var. Başarının teknik mimarı Sn. Kocaman ve ekibi  göreve devam ediyor. Geçen sezon nokta transferlerle başarısı kanıtlanmış transfer ekibi herhalde aktif  çalışmaktalar. Ben ilk kez bir transfer sezonunu endişesiz geçiriyorum. Bize bu güveni verenlere de teşekkürler. Umudum yerinde takviyelerle Avrupa’da oynayacağımız ilk sezonumuzda bizlere ve ülkemize gurur verecek sonuçlar alınması. Atiker Konyaspor’un namının Avrupa’da da sürmesi Konya’m için her yönden kazançtır. Ben kentimin önderlerinden Konyaspor’a maddi destek, transfer sponsorluğu konularında katkı bekliyorum. Ticaret ve Sanayi Odaları da bu katkılarda liderlik yapmalı. Gelecek  için güvenli gelir adımları artık atılmalı.

Altyapının akademi tarzına dönüşmesi geç atılmış çok olumlu bir adım. Altyapının tesissizliği bu adıma düşen en büyük gölge ve bir an önce aşılması gereken bir sorun. Geleceğe güvenle ancak altyapı yatırımları ile bakılır.  2015-16 sezonunun başarıya dayalı maddi ek getirileri ile yıllardır  kesin rakamını öğrenemediğimiz ancak sıfırlanacağı Sn. Şan tarafından müjdelenen  borçların prangasından kurtulacak Konyaspor artık istikrarlı başarılara, ligin zirve takımlarından olmaya hazırlanmalıdır ve destek görevi tüm Konya’lılarındır. Saygıyla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR