Gelin arabasını düğün salonuna çekiciyle götürdüler

Gelin arabasını düğün salonuna çekiciyle götürdüler
SAMSUN (AA) - Samsun'un Havza ilçesinde dünyaevine giren bir çift, gelin arabası olarak süsledikleri otomobili çekicinin üstüne koyup, konvoy eşliğinde...

SAMSUN (AA) - Samsun'un Havza ilçesinde dünyaevine giren bir çift, gelin arabası olarak süsledikleri otomobili çekicinin üstüne koyup, konvoy eşliğinde düğün salonuna gitti.

Çekici servisi hizmeti veren bir firmada çalışan damat Eren Şahin eşine sürpriz yapmak için gelin arabası olarak süslettiği otomobili, şoförlüğünü yaptığı çekiciye yükledi. Çekiciye yüklenen otomobile binen çift şehir turu attıktan sonra düğün salonuna ulaştı.

Düğün salonu önünde çekiciden indirilen otomobilden inen çift, salona girdi.

Damat Şahin, en mutlu günlerinde farklılık oluşturmak istediğini belirterek, "İş için kullandığım çekici aracıyla bir farklılık yapmak istedim. Eşime güzel bir sürpriz yaptım" dedi.

Gelin Gülşen Şahin ise sürprizden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Çok şaşırdım, şaşkınlık içerisindeyim. Eşime sürprizinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.