Gemi Direğinde Kokain Ele Geçirildi

Gemi Direğinde Kokain Ele Geçirildi
ANKARA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İzmit Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, Ekvador'dan gelen Singapur...

ANKARA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İzmit Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, Ekvador'dan gelen Singapur bayraklı gemide yapılan aramada, baş direğine gizlenmiş halde 3 kilo 135 gram kokain ele geçirildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmit Limanı’na yanaşan Ekvador çıkışlı Singapur bayraklı geminin, yaşam mahali, genel alanı ve makine dairesi detaylı olarak arandı.

Narkotik dedektör köpeklerin de kullanıldığı arama sırasında, geminin baş direği içine gizlenmiş çöp torbalarına sarılı, ayakkabı tabanı şeklinde preslenmiş paketler görüldü. Dedektör köpekler Astor, Zeyna ve Porsuk’un yoğun tepki verdiği paketlerde, toz formunda 3 kilo 135 gram kokain olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, gözaltına alınan 4 kişi, adli makamlara sevk edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.