Genç Badmintoncular Çekya'da Madalya Arayacak

Genç Badmintoncular Çekya'da Madalya Arayacak
ANKARA (AA) - Uluslararası 17 Yaş Avrupa Gençler Badminton Şampiyonası, Çekya'nın başkenti Prag'da organize edilecek. Türkiye Badminton Federasyonundan...


ANKARA (AA) - Uluslararası 17 Yaş Avrupa Gençler Badminton Şampiyonası, Çekya'nın başkenti Prag'da organize edilecek.

Türkiye Badminton Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, şampiyonada takım müsabakaları 21-25 Kasım, ferdi mücadeleler ise 25-29 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.

Dokuz gün sürecek organizasyonda takım müsabakalarında 36, ferdi maçlarda ise 44 ülke ve 298 sporcu madalya mücadelesi verecek.

Antrenörlüklerini Naci Usta, Uğur Erçetin, Murad Sönmez, Şaban Kırcalı ve Nursel Çakır'ın yaptığı milli takımda şu sporcular bulunuyor:

Zeynep Akdeniz, Ece Sare Başakın, Semih Baha Başakın, Yasemen Bektaş, Bengisu Erçetin, Zehra Erdem, Semih Gülmez, Hasan Berkay Günbaz, Yunus Emre Karakaş, Sezgin Kelebek, Yiğit Efekan Sarsılmaz, Tayfun Taşdemir, Serkan Uğurlu, Bahar Yavru, Faruk Mehmet Yılmaz ve Naime Yılmaz.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.