Genç çiftçilere hibe desteği anlatıldı

Genç çiftçilere hibe desteği anlatıldı
Sarayönü İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce genç çiftçilere verilecek hibe desteğiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi

KONYA (AA) - Sarayönü İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce genç çiftçilere verilecek hibe desteğiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği'nde düzenlenen toplantıya İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Güngör Çiğdem, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Erdoğdu, İlçe Ziraat Odası yetkilileri ve çok sayıda çiftçi katıldı.

İlçe Müdürü Çiğdem yaptığı konuşmada, bu toplantıyı düzenlemekteki amaçlarının çiftçilere konu ile ilgili doğru bilgiyi aktarmak ve sorusu olanların sorularını birebir cevaplamak olduğunu belirtti.

Bilgilendirme sunumunu yapan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanı Ziraat Mühendisi Gökhan Çıtak da katılımcılara bilgi vererek soruları cevaplandırdı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.