Genç çiftçilere hibe için başvurularda yarın son gün

Genç çiftçilere hibe için başvurularda yarın son gün
ANKARA (AA) - Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı kapsamında 30 bin liraya kadar verilecek hibe için başvurular yarın sona erecek.Bu yıl 450...

ANKARA (AA) - Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı kapsamında 30 bin liraya kadar verilecek hibe için başvurular yarın sona erecek.

Bu yıl 450 milyon lira bütçe ayrılan program kapsamında 13 Nisan'da başlayan başvurular yarın bitecek. Başvurular, "gencciftci.tarim.gov.tr" programından yapılacak.

Söz konusu destekten yararlanabilmek için belirlenen proje konuları şöyle:

"Hayvansal üretime yönelik, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık projeleri, arı ve arı ürünleri yetiştiriciliği projeleri, kanatlı ve ipek böceği yetiştiriciliği projeleri, bitkisel üretime yönelik, kapama meyve bahçesi tesisi projeleri, fide, fidan, iç ve dış mekan süs bitkisi yetiştiriciliği projeleri, kontrollü örtü altı yetiştiriciliği projeleri, kültür mantarı üretimi projeleri, yöresel ürünleri ile tıbbi ve aromatik bitki üretimi, işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik tıbbi ve aromatik bitki üretimi, işlenmesi, depolanması ve paketlenmesi konulu projeler, coğrafi işaretli, yerli gen kaynaklarını kullanarak, organik veya iyi tarım uygulamalı bitkisel ve hayvansal üretim konulu projeler, coğrafi işareti olan gıdaların üretimi konulu projeler."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.