Genç iletişimciler buluşması

Genç iletişimciler buluşması
Ege ve Katip Çelebi üniversitelerinden öğrenciler, BYEGM'yi ziyaret etti

ANKARA (AA) - Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından düzenlenen "Genç İletişimciler Buluşması" programı kapsamında Ege ve Katip Çelebi üniversitelerinden öğrenciler, BYEGM'yi ziyaret etti.

BYEGM genel müdürlük binasında öğrencileri ağırlayan Basın Yayın Dairesi Başkanı Musa Özdemir, iletişim ile sosyal ve beşeri bilimler fakültesi öğrencilerinden oluşan ziyaretçilere kurumun görev ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Özdemir programın, iletişim fakültesinde okuyan ve bu alanlarda çalışacak olan öğrencilerin kamu kurumlarıyla yakın temasını sağlamak, bilgi, görgü ve tecrübelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlendiğini vurguladı.

AA'nın Arapça, İngilizce, Kürtçe ve diğer dillerde yaptığı yayınlarla dünyadaki marka değerinin arttığına dikkati çeken Özdemir, "AA ve TRT dünya çapında Türkiye'nin sesi olmayı sürdürüyor. Artık basın yayın araçları bir ülkenin gücünün göstergesidir." dedi.

Öğrenciler, Anadolu Ajansı'nı da ziyaret edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.