Genç Milli Güreşçiler Bilecik Kampında

Genç Milli Güreşçiler Bilecik Kampında
Genç Milli Erkek Grekoromen Güreş Takımı, Avrupa ve dünya şampiyonalarına yönelik hazırlıklarını Bilecik'in Söğüt ilçesinde sürdürüyor- Milli Takım Teknik Sorumlusu Berber:- ''Kampımız sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz önce Avrupa sonra da düny

BİLECİK (AA) - Genç Milli Erkek Grekoromen Güreş Takımı, Avrupa ve dünya şampiyonalarına Bilecik'in Söğüt ilçesindeki kamp çalışmalarıyla hazırlanıyor.

Milliler, 28 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek Avrupa şampiyonası ile 1-6 Ağustos'ta Finlandiya'da yapılacak dünya şampiyonasına katılacak.

Söğüt Spor Salonu'nda çalışmalarını sürdüren milli takımda, 18-20 yaş grubundan 43 sporcu yer alıyor. Günde çift antrenman gerçekleştiren sporcular, taktik ve dayanıklılık çalışmaları yapıyor.

Milli Takım Teknik Sorumlusu Mustafa Berber, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 18-22 Mayıs'ta Antalya'da düzenlenen ve yabancı ülkelerin katılımıyla gerçekleştirilen uluslararası organizasyona 65 sporcuyla katıldıklarını ve 8 sıkletin 7'sinde altın madalya, 1'inde ise gümüş madalya aldıklarını anımsattı.

Avrupa ve dünya şampiyonasında sporcuların başarılı olacağına inandıklarını ifade eden Berber, şunları kaydetti:

''Ertuğrul Gazi ocağı Söğüt'te kamp yapmaktan ve burada olmaktan memnunuz. Buradan aldığımız manevi güç çok büyük. Takımımızda Avrupa ve dünya şampiyonlukları bulunan başarılı sporcularımız var. Sporcularımızın hepsi hırslı, milli takıma katılıp, Avrupa ve dünya şampiyonalarına gitmek istiyorlar. Almanya'da 28 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde Avrupa şampiyonasına katılacağız. 1-6 Ağustos tarihlerinde de dünya şampiyonasına, Finlandiya'ya gideceğiz. Kampımız sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz önce Avrupa sonra da dünya şampiyonu olmak. Önümüzdeki şampiyonaları madalyalarla taçlandırmak istiyoruz.''

Kamptaki sporcuların hepsinin şampiyon adayı olduğunu vurgulayan Berber, yeni şampiyonlar yetiştirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.