Genç MÜSİAD Paris Arap dünyasıyla buluştu

Genç MÜSİAD Paris Arap dünyasıyla buluştu
PARİS (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD) gençlik yapılanması Genç MÜSİAD'ın Paris Şubesi, Fransa'da yaşayan Arap iş...

PARİS (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD) gençlik yapılanması Genç MÜSİAD'ın Paris Şubesi, Fransa'da yaşayan Arap iş adamları ile Türk iş adamlarını buluşturdu.

Seine Nehri üzerinde kiralanan bir teknede düzenlenen etkinlikte Fransa, Türkiye ve Arap dünyasından katılımcılar, kendi sektörlerine ilişkin iş imkanları konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Genç MÜSİAD Paris Başkanı Şahin Hekimoğlu, geceye ilişkin Türk basınına yaptığı değerlendirmede, amaçlarının Fransa'da yaşayan Türk ve Arap iş adamlarını bir araya getirmek olduğunu söyledi.

Hekimoğlu, Arap dünyasından 100 iş adamının geceye iştirak ettiğini ve organizasyona Fransa'dan 18 ve Türkiye'den ise 11 iş adamının katılım sağladığını dile getirdi.

Fransa'daki Türk ve Arap dünyasını bir araya getiren etkinliğin özellikle Fransa'daki Arap medyasında geniş yankı bulduğuna değinen Hekimoğlu, Arap iş adamlarının Türklerle ve Türkiye'yle iş yapma konusunda oldukça istekli olduğunun da altını çizdi.

Etkinlik, akşam yemeğinin ardından sona erdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.