Gençler sabah namazında buluştu

Gençler sabah namazında buluştu
 Muhabir
Akşehir'de Gençler ve Çocuklarla Sabah Namazı Buluşması düzenledi. Etkinliğine çok sayıda çocuk ve genç katılım sağladı.

Akşehir İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yürütülen Gençliğe Değer Projesi Kapsamında, Veysel Zümbül İpekten Camii'nde düzenlenen Gençler ve Çocuklarla Sabah Namazı Buluşmasına İlçe Kaymakamımız Dr. Mehmet Özel, İlçe Müftümüz Ahmet Müjdeci, gençler, çocuklar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti, sabah namazının cemaatle eda edilmesi, tesbihat ve salavatı şerifelerin okunmasıyla devam eden programda sohbet ve dua yapan İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci, "Cenab-ı Hakk'a hamdü senâlar olsun; gencimizle, yaşlımızla, kadınımızla, çocuğumuzla sabah namazında camimizdeyiz. Cenabı Hak bizi, neslimizi ve bizden sonraki gelecekleri, kalpleri mescidlere bağlı olan hayırlı müminlerden eylesin. Cenab-ı Hakka ibadet eden, Allah'ı ve Peygamberi rehber edinerek yolundan yürüyen hayırlı insanlardan eylesin." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.