Gençlik Haftası

Gençlik Haftası
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Gençlik Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Cumhuriyet Meydanı'nda...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Gençlik Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Ünlü, Gençlik Haftası'nın amacının, gençlerin milli değerler etrafında toplumla bütünleşmelerine, Atatürk ilkeleri doğrultusunda kendilerince yaratılan kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikleri barış, kardeşlik ve dostluk duyguları içerisinde çalışmalarına, kaynaşmalarına ve eğlenmelerine yardımcı olmak olduğunu söyledi.

Gençlik Haftası'nın ilde çeşitli sportif faaliyetler, kültürel, sanatsal ve panel etkinlikleri ile kutlanacağını dile getiren Ünlü, "Gençlik Haftası'nın ilimize, ülkemize ve tüm dünyaya, barışa huzura, mutluluğa açılan bir kapı olmasını diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Furkan Cabir'in sporcu andını okuduğu tören, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sergi salonunda açılan Atatürk'ün gençlik ve sporla ilgili fotoğraf ve kitaplarının gezilmesiyle sona erdi.

Çelenk sunma törenine, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Mille Eğitim Müdürü İsmail Çetin, antrenör, sporcu ve öğrenciler de katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.