Gençlik Haftası

Gençlik Haftası
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Gençlik Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Akçay, mesajında, Türkiye’de genç...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Gençlik Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akçay, mesajında, Türkiye’de genç olmakla, dünyanın herhangi bir ülkesinde genç olmanın aynı şeyler olmadığını belirtti.

Gençliğin yarınların teminatı olduğuna dikkati çeken Akçay, şunları kaydetti:

"Bu hafta, zafer, gençlik ve spor haftasıdır. Cumhuriyetimizin 100. yılında dünyanın sayılı lider ülkeleri arasında yerimizi almak için, tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet idealiyle var gücümüzle çalışıyoruz. Güçlü yarınların teminatı gençler olarak, 19 Mayıs’ın bir ulusun şaha kalkmasında, özgürlük ve bağımsızlık ruhunun ateşlenmesinde sahip olduğu eşsiz yerin tam anlamıyla farkındayız.

Gençlik yarınların teminatıdır. Türk gençliği üzerine düşeni yapmakta dün olduğu gibi bugün de yüksek bir kararlılık ve azme sahiptir. Önümüzde büyük hedefler var. 2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünde milletimizi ve devletimizi dünyanın en zengin, en müreffeh, en özgür, diplomaside, ekonomide ve politikada sözünü en fazla dinleten devletleri arasına sokmak öncelikli hedefimizdir. Bütün ülke gençliğinin Gençlik Haftasını kutluyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.