Gençlik Kollarından Aşure İkramı

Gençlik Kollarından Aşure İkramı
Ak parti Seydişehir Gençlik kolları başkanlığı Muharrem ayının 10’uncu günü kutlanan Aşure günü dolayısıyla halka Aşure ikramında bulundu...

 

Süleyman Sayan'ın Haberi

Ak parti Seydişehir Gençlik kolları başkanlığı Muharrem ayının 10’uncu günü kutlanan Aşure günü dolayısıyla halka Aşure ikramında bulundu.

Seçim koordinasyon merkezi önünde düzenlenen programa Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat, gençlik kolları yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Muharrem ayı münasebetiyle yapılan aşure ikramı programını her sene yaparak geleneksel hale getirdiklerini söyleyen Ak parti Seydişehir Gençlik kolları Başkanı Mevlüt Polat, Hicri yılbaşı İslam coğrafyası için bağdaştırıcı, bütünleştirici bir gündür ve kardeşlik duygusunu hat safhaya çıkmasına vesile olur.

İnşallah, birlik, beraberlik ve kaynaşmaya vesile olan bu günleri Müslümanlar olarak layıkıyla değerlendiririz.  Ak parti Seydişehir Gençlik kolları olarak düzenlediğimiz aşure programıyla Peygamber efendimizin Medine’ye hicretinin 1436. Senesini büyük bir mutlulukla, coşkuyla kutluyoruz dedi. (Süleyman Sayan-Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.