Gençlik Meclisi Emniyete Moral Ziyaretinde

Gençlik Meclisi Emniyete Moral Ziyaretinde
Seydişehir Belediyesi Gençlik Meclisi yönetimi Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek taziye ve geçmiş...

Seydişehir Belediyesi Gençlik Meclisi yönetimi Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek taziye ve geçmiş olsun dileğinde bulunarak personele karanfil hediye etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Gençlik Meclisi İstanbul’daki terör saldırısının ardından Polisimin yanındayım diyerek Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve personeline moral ziyaretinde bulundu. Başsağlığı dileklerini iletti.

İstanbul'da yaşanan bombalı terör saldırısında 37'si polis 44 kişinin şehit olduğunu, çok sayıda güvenlik görevlisi ile vatandaşın yaralandığını yaşanan bu olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Hain  saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü mensupları, gerek onları destekleyenler, gerekse onları bu ülkenin insanlarının arasına kargaşa çıkarmaya yönelten dış güçler şunu bilsinler ki ne yaparlarsa yapsınlar bizler terörle mücadeleden asla bir adım geri dönmeyeceğiz.Hepimiz taşın altına elimizi, yerine göre vücudumuzu koymamız gerekiyor. İster terörle ilgili olsun, ister diğer konularda olsun güvenlik güçlerine destek olmalıyız. Duyarsız kalmamalıyız.  Özellikle bu sıkıntılı süreçte hangi olumsuz davranış varsa  teröründen, ahlaksızlığına kadar bu konuların üzerinde birlikte hassasiyet göstermemiz gerekiyor"

Seydişehir  Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Serkan Kapıcı, saldırıda şehit düşen emniyet mensuplarına ve vatandaşlara Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi.

İlçede yaşanan olumsuzluklar ve sorunlar noktasında halkımızın  kendilerine destek olmalarını kaydeden İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir " gençlerimizin duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın .Bizim gençlerimizden isteğimiz gördükleri herhangi bir olumsuzlukta bizlere haber versinler. Eğer vatandaşlarımızın ve gençlerimizin desteği varsa biz varız" şeklinde konuştu.

 Ziyaret sırasında İstanbul saldırısında hayatını kaybeden Şehidimiz Emre Horoz'un babası Mustafa Horoz'da Emniyet Müdürlüğünde idi. Bu rastlantı sonucu Seydişehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyesi gençler kendisine taziyelerini sundu. 

(Süleyman Sayan)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.