Gençlik Merkezinde Çalışmalar Başladı

Gençlik Merkezinde Çalışmalar Başladı
Alaylar 2 mahallesi Gazi ilkokulu karşısında 5 bin M2 alana kurulacak olan ve geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ihalesi yapılan ...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Alaylar 2 mahallesi Gazi ilkokulu karşısında 5 bin M2 alana kurulacak olan ve geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ihalesi yapılan Seydişehir Gençlik Merkezinde inşaat çalışmaları Küpe Dağı Mimarlık firması tarafından başlatıldı.

Konu hakkında basına mensuplarına açıklamalarda bulunan Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 2 Milyon 730 bin liraya mal olacak olan gençlik merkezinde inşaat çalışmalarının 450 gün gibi kısa bir sürede bitirilerek Seydişehir halkının hizmetine sunulacağını ifade ederek, şehrimiz açısından önemli bir yatırımdır. Ak parti iktidarında Seydişehir hak ettiği hizmeti bugüne kadar nasıl almış ise bundan sonrada almaya devam edecektir dedi.

2002 yılından bu yana tek başına iktidarda olan Ak Partinin laf değil iş ve hizmet üreten bir parti olduğunu ve bunu da milli iradenin her seçimde Ak Partiye güçlü bir şekilde destek vererek tescil ettiğinin altını çizen  İlçe Başkanı Konurer siyasette bizim tek bir amacımız var, o da Ak Partiye sonuna kadar güvenen milletimizin başını öne eğdirmemek ve aldığımız emanete layıkıyla sahip çıkmaktır dedi.

 Şu anda bulundukları makamların gelip geçici, tek baki kalanın kalıcı hizmetler yapmak olduğunu kaydeden Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer önemli olan bulunduğumuz makamın hakkını verebilmektir. Ak Parti iktidarından aldığımız güçle Seydişehir teşkilatı olarak vatandaşlarımızın gerek sportif alanlarda, gerekse diğer önemli alanlarda faydalı hizmetlere kavuşabilmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Çünkü bizim bu şehre ve bu şehrin güzel insanlarına bir vefa borcumuz var. Seydişehir gençlik merkezi şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun. Projenin hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum dedi.  ( Süleyman Sayan )

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.