Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru
AK Parti Kayseri milletvekili adayları Ergen, Çalış ve Tamer, Yahyalı ilçesini ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri milletvekili adayları Halil Ergen, Havva Talay Çalış ve İsmail Tamer, Yahyalı ilçesini ziyaret etti.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, genel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Yahyalı ilçe teşkilatına ziyaret eden adaylar, partililerle görüştü. Ziyarette konuşan Tamer, 7 Haziran'a kadar yoğun şekilde çalışacaklarını belirtti.

Yahyalı'daki seçmenlerin her seçimde AK Parti'ye büyük destek verdiklerini ifade eden Tamer, "Yahyalı'da yüzde 80 oranlarından aşağı düşmedik. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 86 oranında destek verdiniz ama yine de çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettirerek, yüzde 90, yüzde 100'leri görmek istiyoruz. Bizler de sizlerin bu desteğini boşa çıkarmamak için, elimizden geldiği kadarıyla üzerimize ne düşüyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından adaylar, beraberindeki heyetle esnafı ve Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti, talep ve önerilerini dinledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.