Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru
"Milli İttifak" Yozgat'ta seçim irtibat bürosu açtı

YOZGAT (AA) - "Milli İttifak" Yozgat'ta seçim irtibat bürosu açtı.

Bankalar Caddesi'ndeki büronun açılışında konuşan Saadet Partisi Yozgat İl Başkanı Ziya Koçak, bugün milletin başka oy verecek kimse yok diye AK Parti'ye oy verenlerin bir sonraki seçimlerde korkarak oy vereceklerini savundu.

Çıkmaz sokaktan geri dönülmesi gerektiğini belirten Koçak, "Biz İslam'sız saadet olmaz diyoruz. Bizler milli ve manevi değerlerimize dönmedikçe, biz İslam değerlerine dönmedikçe, 'İslam birliğini kuracağız' demedikçe ve bütün İslam ülkeleriyle birlikte İslam hattını kurmadıkça hiç bir yere gidemeyiz. Bizler çok yol kat ettik. Dünya değişiyor, herkes hak ve hakikati görüyor. Kimse kafasını kumun içine gömmesin ve hak ve batılı birbirinden ayırsın" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dualarla seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.

Açılışa, milletvekili adayları Binat Doğan, Ekrem Demirel, Ali Ceylan Tekin ve Hüsnü Zeki Orta, Saadet Partisi Yozgat İl Başkanı Ziya Koçak ve partililer katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.