Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru
Sorgun'da CHP seçim irtibat bürosu açıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde CHP seçim irtibat bürosu açıldı.

Büronun açılış töreninde konuşan Yozgat milletvekili adayı Hasan Arslan Nurdoğdu, bu seçimlerde Yozgat’tan mutlaka milletvekili çıkarmak istediklerini, bunun için çalışmaları daha da yoğunlaştırdıklarını söyledi.

Bir ülkenin zenginliğinin binalarla ölçülemeyeceğini, asıl zenginliğin üretimden geçtiğini kaydeden Nurdoğdu “Emek ve sermayenin akılla birleşmesinin adı Sosyal Demokrasidir. Sosyal demokrasi üretmek demektir. Üretileni hakça paylaşmak, halkın gelir seviyesinin artması demektir" dedi. 

Partilerinin vaatlerini anımsatan Nurdoğdu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından asrın projesi olarak açıkladığı, "Merkez Türkiye" isimli projenin de ülkede heyecan yarattığını belirtti.

Konuşmaların ardından büronun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Nurdoğdu'nun yanı sıra CHP milletvekili adayları Zeynep Kılınçarslan, Gülhanım Ceylan ve Hatice Açıkgöz ile CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım ve partililer katıldı. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.