Genelkurmay Başkanı Akar Abd'li Mevkidaşı İle Görüştü

Genelkurmay Başkanı Akar Abd'li Mevkidaşı İle Görüştü
Genelkurmay Başkanı Akar, ABD’nin başkenti Washington’da ABD Genelkurmay Başkanı Dunford ile görüştü

WASHINGTON (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, ABD’nin başkenti Washington’da ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford ile görüştü.

Terör örgütü DEAŞ ile mücadele eden koalisyon ülkelerinin genelkurmay başkanları toplantısı için Washington’da bulunan Orgeneral Akar, ABD’li mevkidaşı General Dunford ile bir araya geldi.

Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği rezidansında Orgeneral Akar’ı ziyaret eden Dunford ile Akar arasındaki görüşme iki saate yakın sürdü.

Genelkurmay Başkanlığından, iki ülke genelkurmay başkanlarının görüşmesinde Suriye ve Irak’ta devam eden harekatlar konusunda bilgi ve görüş alışverişinde bulunduğu açıklaması yapıldı.

Açıklamada, Irak’ta kısa süre içinde başlaması beklenen Musul operasyonun da ele aldığı belirtilerek, “Görüşmede Musul Harekatı da gündeme gelmiş ve Musul Harekatı'nda sivillerin zarar görmemesi konusu özellikle vurgulanmıştır.” ifadesi kullanıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.