Genelkurmay Başkanı Akar, Gerasimov Ve Bakıri İle Görüştü

Genelkurmay Başkanı Akar, Gerasimov Ve Bakıri İle Görüştü
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Soçi'de Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gerasimov ve İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Bakıri ile bir araya geldi- Genelkurmay başkanları, Suriye'deki güvenlik sorunları, terör örgütleriyle mücadele iş birliği, bö

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Soçi'de Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valeriy Gerasimov ve İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri ile ikili ve üçlü toplantı gerçekleştirdi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Akar, Rusya'nın Soçi şehrinde, Orgeneral Gerasimov ve Tümgeneral Bakıri ile ikili ve üçlü toplantıda görüştü.

Toplantılarda, Suriye'deki güvenlik sorunları, terör örgütleriyle mücadelede yapılan iş birliği ve bölgede oluşturulan "Gerginliği Azaltma / Çatışmasızlık Bölgeleri" kapsamında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.